OpdrachtgeversKandidatenVacatures

Persoonlijk
Wij gaan voor een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers. Veel persoonlijke aandacht voor u als klant staat hierbij centraal. Tommy Michielsen, eigenaar en oprichter van MOOTIO: “Wij vinden het belangrijk om u en uw bedrijf echt te leren kennen. Sfeerproeven, op de hoogte zijn van wat belangrijk is op een afdeling en weten wie de nieuwe collega’s zijn van een kandidaat. Een grondige analyse maken van uw bedrijfscultuur om de kans op een mismatch te minimaliseren. Dat vinden wij o.a. belangrijk om voor u een professional te selecteren die echt past binnen uw bedrijf. Door ons met name te richten op de regio’s Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en de Randstad, zijn we altijd dichtbij. De binding houdt niet op als een vacature is ingevuld.
Dan begint het pas. Wij willen van toegevoegde waarde zijn voor u als opdrachtgever. Altijd.”

Transparant
MOOTIO is transparant in iedere fase van een traject. Wij bieden inzicht in de totstandkoming van onze tarieven. Daarnaast gaan wij altijd volgens een goed stappenplan en vooraf gemaakte afspraken voor u aan de slag. Gedurende het hele traject informeren wij u over de stand van zaken en de eventuele vervolgstappen. Dat doen wij ook als we de perfecte kandidaat nog niet hebben gevonden. Wij houden van helder- en duidelijkheid en kennen geen dubbele agenda.

Doelgericht
MOOTIO werkt voortvarend en doelgericht. Met 20 jaar ervaring en een hoog kennisniveau spreken wij de taal van u als opdrachtgever. Zo stellen wij alleen kandidaten aan u voor die echt in het profiel en bij uw bedrijf passen. Uw doelstellingen op de lange termijn nemen we daarbij als uitgangspunt. Uiteraard moet tijdens een persoonlijk gesprek met u blijken of ‘de klik’ er met een kandidaat is. Tijd verspillen door CV’s naar u toe te sturen die maar op een paar punten voldoen, is bij ons niet van toepassing. En heeft u vacatures in andere disciplines? Dan doen wij een beroep ons netwerk. Hierdoor heeft u altijd te maken met één contactpersoon. Iemand die weet wat er speelt binnen uw bedrijf en wat belangrijk voor u is. Dit bespaart u veel tijd en kosten. Dat geeft een gerust gevoel.

 
SNELLENSHOF 51
4811 LN BREDA
INFO@MOOTIO.NL
076 - 5140093
BTW NR 853977574B01
KVK 60598441
BURG. STRAMANWEG 105
1101 AA AMSTERDAM
INFO@MOOTIO.NL
020 - 7793014
BTW NR 855495728B01
KVK 64035468